Interieur

Combinatieadvies

Als u problemen heeft met uw inrichting, vraag het aan Jolanda van Vollebregt at Home! Bij Vollebregt at Home Combinatie Advies kunt u de adviezen combineren zoals u dat wilt. De adviezen hebben betrekking op:

Kleur, sfeer, meubelopstelling, verlichting, raambekleding en styling.

U kunt natuurlijk kiezen voor alle adviezen zodat de hele ruimte de juiste uitstraling krijgt. Dit advies kan ook -indien gewenst- voor u door Vollebregt at Home worden uitgevoerd en begeleid. Voor de uitvoering van de werkzaamheden wordt zorg gedragen door onze vakmensen. Bijna alle combinaties zijn mogelijk! U krijgt hierover uitgebreide informatie bij ons kennismakingsgesprek.

landelijk wit -8

Brainstormadvies

U heeft zelf plannen en ideeën maar wilt dat overleggen met een styliste en/of binnenhuisarchitect/interieurontwerpster. Even “brainstormen” om uw plannen in goede banen te leiden, een klankbord, een kleine tip, een houvast om op verder te borduren. Even een duwtje in de goede richting maar u wilt het zelf uitvoeren. Dat kan natuurlijk ook. U kunt vragen stellen over: kleur, sfeer, raamdecoratie, meubelopstelling en verlichting. Ik kom ter plekke de situatie bekijken en met u overleggen over de (on)mogelijkheden. U kunt dan van alles vragen en samen zoeken we naar de beste oplossing. Dit brainstormen duurt gemiddeld 2,5 à 3 uur.

Montessoristraat 2, 2691 ZE ’s-Gravenzande, T. 0174 421 221

© 2015  |  Home - Algemene voorwaarden - Disclaimer